kasih bersulam dihati

By: MR et MRS MASWARI

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Dec-2008 07:04 Email | Share | | Bookmark
Cuti ....

Salam..

Rasanya dah lame bebeno tak up pic kat sini.. nak buat notes pun dah letih.. kite up sat pic terbr fatin...


Tuesday, 7-Oct-2008 05:19 Email | Share | | Bookmark
salam raya

Baru raya ke 7, erm.. macam dah lama je plak.. mungkin sebab banyak kerja nak disettlekan..

Nak pindah rumah baru, nak mengemas barang2 .. adui letih minda memikirkannya..

ape nak buat kene lah dilakukan gak,... insyaAllah next week masuklah rumah sendri.. alhamdulillah..

berita yang menyedihkan plak tadi dpt tau sorang kenalan dr MFI meninggal dunia. Noma.. walaupun tak rapat sbb berlainan kos, but i knew her.... dah sampai ajalnya

sedih pun tersisip kat hati.. erm.. life is full of surprises.. ada yang menarik dan ada yang menyedihkan .. tapi itulah lingkaran kehidupan,

dah dijanjikan pun yang Hidup ini lawannya mati..

alfatihah buat Nur ... @ noma


Friday, 15-Aug-2008 05:56 Email | Share | | Bookmark
pics of my doter

 
 
 
View all 13 photos...
salam.. tersangat lah lamanya tak update..

lots of notes to be done, test ... and bla.. blahh. blah...

so, today spend masa jap up skit pics of my precious one... she's 15 months now..

weighs: 12 kg

hobby:
1.menangis memalam.. aduiiii
2. makan .. dan makan ,, dan makan
3. suke ajak jejalan kalo petang tu, bila sempat sure dia tarik g keluar.. nak jejalan
4. Masih tak mau bercakap properly, nevermindla.. tapi dah memahami apa yang kita katakan serta suruhan..
5. kalo dah sebut je pi toilet, sure akan tarik suar dan buka baju
6. tersangatlah suka mandi dan main air
7. suke makan ubat.. eii ntahlerrr
8. MAAMMMAAAAA

inilah penyeri hidup kami. esp Abg skang bz skit kat tpt keje baru, balik lewat skit, so akulah yg kene melayan kerenah si comel nih ..
















Monday, 28-Jul-2008 05:49 Email | Share | | Bookmark
New YAMAHA FZI 150

Erm... alhamdulillah, dapat gak abg buy new motor for him. i chosed YAMAHA FZI 150 because:

1. a mini superbike (he loves to much superbike)
2. green colour ( i love green)
3. injection system, with the same price of RM5.00/ day , he can beat time from 1h to only 40-30 mins from AKADEMI to Bangi.
4. Safety? erm... maybe .. hehe

sayang abg


Tuesday, 8-Jul-2008 02:52 Email | Share | | Bookmark
Injection

fartin kene inject utk 1 year imunisasi.. tak menangis pun

berat skang : 10.5 kg ..

lom amik pic yg terbaru. malas aa nape ek?


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net